Braća burazeri

braca burazeri
Braća Bogdan i Milan Tomin, još jedna braća u svetu triatlona, su reprezentativci Srbije u triatlonu i aktivni takmičari na domaćim i međunarodnim trkama. Nakon pobede 2013. godine, na štafetnom polumaratonu EKO-Mačak, poznati su kao “Braća burazeri” jer je baš to bilo ime štafete.

Bogdan je stariji brat koji uz desetke na Tehnološkom fakultetu i titule šahovskog velemajstora iza sebe ima dve titule prvaka Srbije u triatlonu: u polu dugom  (“half ironman-u”) i olimpijskom triatlonu. Osvojač je prve štafetne medalje za Srbiju na Balkanskim prvenstvima; zaslužan je za Milanove prve triatlon korake, ali i za logistiku.
Svoje slobodno vreme provodi sa devojkom i prijateljima, a voli da gleda fudbal i navija za londonski klub “Chelsea”.

Milan, dve godine mlađi brat, važi za neozbiljnijeg, ali uvek nasmejanog i druželjubivog. Dugo godina je trenirao tenis pa posle vaterpolo, ali je od 2008. godine, krenuo Bogdanovim stopama i ušao u svet triatlona. Voli da se takmiči i trenira do krajnjih granica mogućnosti jer je zadovoljan samo kada zna da je dao sve od sebe.
Za razliku od Bogdana, ne voli da gleda fudbal, ali zato Formulu 1 ne propušta.

Zahvaljujući slozi, dobroj komunikaciji i odnosima na trci često dobijaju pozitivne komentare od publike, a obojica se slažu da im je najdraža publika mlađa sestra Simona.

MiBoSi

FacebookTwitter